2010. május 16., vasárnap

          Megint egy hétvége eltelt.Jó részét tanulással töltöttem,illetve a családdal.Hétvégén volt Danika és Gergő keresztelése.Komolyan,szerintem nem hazudok,ha azt mondom,hogy nagyon szép volt,és majdhogynem több volt a gyerek magán a keresztelőn,mint felnőtt.:)
          Maga a hétvége igazán hosszúnak tekinthető,mert pénteken sem voltunk suliban.A tanárok mentek kirándulni.Na de igazán "klassz" idejük volt.Igen fos az idő még mindig és egész hétre ilyet mond.Überkirálytutifrankó! :tired: A következő hétvégén lesz az osztálykirándulás,Pécsre.Már várom. :) Megyünk színházba is,és tényleg jónak ígérkezik.:)
          Amint láthatod,megint megváltozott a stílusa a blognak.Nem tudom,talán azért,mert elegem volt,hogy az idő is ilyen sz*r és a blogomon is csak a fekete-fehér szín szerepel.Ettől ez is kicsit olyan szomorkásnak tűnt.Pedig végső soron nincs rossz kedvem.Azért ki sem ugrom a bőrömből.Pont olyan határeset.
          Pénteken voltam Tomival Körmend-Paks meccsen.Igen izgalmas meccs volt,ahol végül fránya 3 ponttal ugyan,de kikaptunk. :( Ma lesz a nagy meccs,ugyanis most 2-2 az állás.Aki ma megnyeri a meccset,ő jut be a döntőbe.Aki él és mozog,szurkoljon!!!!! :)

"Esküszünk a Körmend magyar Istenére,
piros feketével írjuk fel az égre.
Minden RED DEVILSes,kinek lelke tiszta,
a bajnoki címet együtt vesszük vissza!
Te jó Körmendi Dózsa,sose leszel árva,
mindig szívünkben élsz szeretetbe zárva!
Patonay Imre,meghajlunk előtted,
a Körmendi Dózsát az egekbe emelted!
MTE! MTE! "

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése